Palvelukoordinaattori


Sinä positiivinen ja aikaansaava asiakaspalvelun ammattilainen, tule mahtavaan joukkoomme liikuttamaan miljoonia ihmisiä päivittäin!


Haemme PALVELUKOORDINAATTORIA Helsinkiin tai Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen

Palvelukoordinaattorina toimit tukitehtävissä PlayCare -elinkaaripalveluidemme tiimissä. PlayCare on Suomen suurin ja tunnetuin leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuudesta ja kunnossapidosta vastaava organisaatio. Asiakkaidemme ja tiimisi lisäksi olet yhteydessä yrityksen sisäisiin sidosryhmiin: koko Suomen kattavaan myyntitiimiin, tuotantoon ja tytäryhtiöihimme.

Keskeiset tehtävät:
Laskutusasioiden hoitaminen
Asiakaspalvelu puhelimessa ja sähköpostitse
Tarjousten ja tilausten käsittely
Toimitusten koordinointi


Odotamme sinulta:
Soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)
Hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä on etu
Suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito, erityisesti ruotsi, katsotaan eduksi)
Hyviä yhteistyö-ja vuorovaikutustaitoja


Sinulla on joustava palveluasenne sekä paloa asiakaspalveluun. Tartut reippaasti ja oma-aloitteisesti tehtäviin vieden ne loppuun asti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt priorisoimaan työtehtäviä. Et hätkähdä sitä, että työ pitää sisällään paljon myös rutiiniluonteisia tehtäviä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireisessä työtahdissa.


Mitä tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellinen työ. Työn merkityksellisyys palkitsee tekijänsä ja onkin iso motivaatiotekijä monelle meistä. Meidän työmme vuoksi ihmiset saavat leikkiä, liikkua ja olla aktiivisia turvallisissa, hauskoissa ympäristöissä
 • Hyvä työyhteisö. Vaikka moni työnkuva PlayCarella on melko itsenäinen, muodostamme tiiviin tiimin. Työporukkaamme kuvaavat erityisesti kunnioitus toisiamme kohtaan ja reipas huumori.
 • Olemme osa vakavaraista ja lämminhenkistä perheyritystä. Olemme osa Lappset Groupia, vuonna 1970 perustettua, kansainvälistä ja kasvavaa perheyritystä. Arvomme - kasvu on intohimomme, vastuullisuus on geeneissämme, onnistuminen on ilomme sekä kunnioita ja motivoi - näkyvät jokapäiväisessä tekemisessämme.
   
  Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 26.3.2020. Voit myös liittää hakemukseen videoesittelyn itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian.

  Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen päällikkö Elina Alander elina.alander@lappset.com tai +358 40 718 4876. Elina on parhaiten tavoitettavissa 18.3 klo 9-11 tai 19.3 klo 9-11.

  Työpaikka sijaitsee joko Helsingin Torpparinmäen toimistollamme (Torpparinmäentie 4) tai pääkonttorillamme Rovaniemellä (Hallitie 17).