Etsimme nyt sesonkityöntekijöitä huhti-toukokuusta alkaen! Työtehtäviä on tarjolla leikki- ja liikuntapaikkojen asentajille sekä valettavien turva-alustojen asentajille ja puhdistajille. Rekrytointitarpeet painottuvat pääkaupunkiseudulle, mutta etsimme tekijöitä myös Pohjois-Suomeen. 

Hae mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.3.2020. Hakemuksen pääset täyttämään täällä.

7 syytä, miksi haluaisit työskennellä PlayCarella

1.

Merkityksellinen työ

Työn merkityksellisyys palkitsee tekijänsä ja onkin iso motivaatiotekijä monelle meistä. Meidän työmme vuoksi ihmiset saavat leikkiä, liikkua ja olla aktiivisia turvallisissa, hauskoissa ympäristöissä. Työn kädenjälki konkretisoituu, kun ympärillä pörrääville lapsille saa selittää, mitä oikein leikkipaikalla teemme. Leikkipaikan ympärillä on aina lapsia odottamassa, että uusi kohde valmistuu tai vanha leikkipaikka on leikkijöilleen entistä ehompi ja turvallisempi. 

2.

Hyvä työyhteisö

Vaikka moni työnkuva PlayCarella on melko itsenäinen, muodostamme tiiviin tiimin. Työporukkaamme kuvaavat erityisesti kunnioitus toisiamme kohtaan ja hurtti huumori. 

3.

Ammatillisen osaamisen kerryttäminen

Olemme ylpeitä ammattiosaamisestamme ja muodostamme erittäin osaavan joukon viheralan, rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaisia. Koemme, että työkavereiden osaamiseen voi aidosti luottaa ja heiltä saa aina tarvittaessa apua. Aloittaessasi meillä saat tukea kokeneemmalta kollegaltasi.

4.

Vaihtelevat projektit

Projektimme kestävät parista päivästä noin kuukauteen, joten työn alla olevat projektit vaihtelevat, mikä tekee työstä monipuolista ja jokaisesta päivästä erilaisen. Työ on liikkuvaa ja alueesi voi roolista riippuen olla maantieteellisesti pieni tai jopa koko Suomen laajuinen.

5.

Erinomaiset toiminnan puitteet

Käytössämme olevat työkalut, koneet ja työvaatteet ovat hyviä ja moderneja, mikä sujuvoittaa päivittäistä työtä.

6.

Osa vakavaraista ja lämminhenkistä perheyritystä

Olemme osa Lappset Groupia, vuonna 1970 perustettua, kansainvälistä ja kasvavaa perheyritystä. Arvomme ”kasvu on intohimomme, vastuullisuus on geeneissämme, onnistuminen on ilomme sekä kunnioita ja motivoi” näkyvät jokapäiväisessä tekemisessämme.

7.

Ponnahduslauta uralle

Useat pitkäaikaisista työntekijöistämme ovat aloittaneet sesonkityöntekijöinä. PlayCare ja Lappset Group tarjoavat monipuolisia uramahdollisuuksia esimerkiksi myynnin, liiketoiminnan kehittämisen ja työnjohdon parissa.

Minkälaisia rooleja meillä on tarjolla ja milloin?

Etsimme tälle sesongille leikki- ja liikuntapaikkojen asentajia sekä turva-alustojen asentajia ja puhdistajia.

Kiireisin sesonkimme on kuivan maan aika, joten Etelä-Suomessa sesonkimme alkaa huhti-toukokuussa ja päättyy loka-marraskuussa. Pohjoisessa kausi on hiukan lyhyempi. Työsuhteen pituudessa on myös jonkin verran neuvottelun varaa.

PlayCaren konttori ja varasto sijaitsee Helsingin Torpparinmäessä osoitteessa Torpparinmäentie 4, Helsinki.

Leikki- ja liikuntapaikkojen asentajana

työnkuvaasi kuuluu niin pienten kuin suurten pihaleikkivälineiden asennusta. Avustat myös maanrakennustöissä.

Turva-alustojen puhdistajana

keskeisiin tehtäviisi kuuluu tekonurmi- ja kumialustojen sekä hiekka-, hake- ja sorapintaisten alustojen puhdistus Sandmaster-koneella, minkä jälkeen ne ovat lähes uuden veroiset, turvanormien mukaiset, roskattomat ja mukavat käyttää.

Turva-alustojen asentajana

tehtäviisi kuuluu leikki- ja liikunta-alueiden valettavan turva-alustan asennukset. Softex-alusta on kumirouheesta ja polyuretaanisideaineesta valmistettua seosta, josta saadaan luistamaton, saumaton ja huokoinen alusta niin leikki- kuin liikunta-alueillekin.
Mitä odotamme sinulta?

Työmme on vahvasti sesonkipainotteista ja ajoittain hektistä, joten etsimme ennen kaikkea joustavalla asenteella ja paineensietokyvyllä varustettuja henkilöitä. Vaikka työ itsessään ei tapahdu asiakasrajapinnassa, hyvistä vuorovaikutustaidoista ja asiakaslähtöisestä asenteesta on etua työskennellessämme paikoissa, joissa myös loppukäyttäjämme liikkuvat. Koska kannamme työssämme suurta vastuuta, etsimme henkilöitä, joilta löytyy vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön. Hyvät kädentaidot ovat myös luonnollisesti tehtävissä tarpeen. Edellytämme ajokorttia. Menestyäksesi työssä toivomme suomen kielen osaamista.

Eduksi katsomme teknisen alan, viherrakentamisen, kunnossapidon tai vastaavan alan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Koneiden, leikki- ja liikuntavälineiden sekä näiden varaosien tuntemus on eduksi, mutta annamme kyllä näihin hyvän perehdytyksen. 

Hae mukaan!

Haluatko osaksi PlayCarea? Kerro meille lisää sinusta, niin jatketaan mahdollisesti haastattelun merkeissä!

Sinun ei hakiessasi tarvitse kohdistaa hakemustasi tiettyyn tehtävään, mutta voit toki kertoa meille, jos jokin rooli PlayCarella kiinnostaa sinua erityisesti. Jätä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 8.3.2020. Huomioithan, että käymme hakemuksia jo hakuaikana, joten ilmoita meille itsestäsi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäälliköt
Kimmo Laitinen (040-6670816 kimmo.laitinen@lappset.com),
Mika Simola (040-8343913mika.simola@lappset.com) ja
Kai Kyllönen (kai.kyllonen@lappset.com).

Kimmon tavoitat puhelimitse parhaiten arkisin klo 13-14 ja Mikan maanantaista torstaihin klo 12-13.