Nautitko monipuolisesta asennus- tai kunnossapitotyöstä vaihtelevissa kohteissa sisällä ja ulkona? Tule luomaan kanssamme hauskoja ja turvallisia toimintaympäristöjä, jotka auttavat ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna!

Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella. PlayCare –palvelumme huolehtii leikki- ja liikunta-alueiden tuotteiden asennukset, huollot, tarkastukset, kunnostukset ja varaosat avaimet käteen –periaatteella, valmistajasta riippumatta. Uutuutena tarjoamme myös urheilukenttien elinkaaripalvelut.

Tarjoamme sinulle: 
- Monipuolisen ja vaihtelevan työn erilaisissa sisä- ja ulkokohteissamme
- Perheyrityksen lämminhenkisen ilmapiirin ja tekemisen meiningin
- Liikuntaedut, muun muassa mahdollisuuden treenata työntekijöidemme omalla ulkoliikunta-alueella
- Hyvät mahdollisuudet kehittyä oman alan osajana osana voimakkaasti kasvavaa kansainvälistä konsernia

Odotamme sinulta:
- Hyviä kädentaitoja
- Paineensietokykyä ja joustavuutta
- Ajokorttia, kuorma-auton ajo-oikeus katsotaan eduksi; varastotyöntekijällä kokemus trukilla ajamisesta on etu
- Kokemus vastaavista tehtävistä on etu

Työpaikan sijainti: Torpparinmäentie 4, 00690 Helsinki. Asennus- ja kunnossapitotehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta Suomessa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.3.2019 osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Laittaisitko hakemukseen maininnan, mistä kuulit tehtävästä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja leikki- ja liikuntavälineiden asentajan sekä varastotyöntekijän tehtävistä antaa 19.2 - 28.2. välillä Työpäällikkö Kai Kyllönen, Puh. +358 40 759 6136. Kai on parhaiten tavoitettavissa torstaina 28.2. klo 14 - 16. Lisätiedot  4 – 8.3. välillä Työpäällikkö Mika Simola, Puh. +358 40 834 3913. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja kestävät marraskuun loppuun saakka. Hyvällä asentajalla on mahdollisuus tehtävän vakinaistamiseen kauden jälkeen.

Lisätietoja urheilukenttien kunnossapitotyöntekijän tehtävästä antaa työpäällikkö Ari-Pekka Paksuniemi, Puh. +358 40 6484 002. Ari-Pekka on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 27.2. klo 13 – 14 ja tiistaina 5.3. klo 9 – 10. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa ja kestää marraskuun loppuun saakka.