PALVELUKOORDINAATTORI


 Sinä positiivinen ja aikaansaava asiakaspalvelun ammattilainen, tule mahtavaan joukkoomme viemään leikki- ja liikuntapaikat uudelle tasolle! 


Haemme PALVELUKOORDINAATTORIA Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Palvelukoordinaattorina toimit tukitehtävissä PlayCare-elinkaaripalveluidemme tiimissä. Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella.  Asiakkaidemme ja tiimisi lisäksi olet yhteydessä yrityksen sisäisiin sidosryhmiin: koko Suomen kattavaan myyntitiimiin, tuotantoon ja tytäryhtiöihimme. Sinulla on joustava palveluasenne sekä intohimoa myyntiin ja asiakaspalveluun. Tartut reippaasti ja oma-aloitteisesti tehtäviin vieden ne loppuun asti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt priorisoimaan työtehtäviä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireisessä työtahdissa.


Keskeiset tehtävät:

  •  Asiakaspalvelu puhelimessa ja sähköpostitse
  • Tarjousten ja tilausten käsittely
  • Toimitusten koordinointi
  • Laskutusasioiden hoitaminen

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä on etu
  • Suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • Hyviä yhteistyö-ja vuorovaikutustaitoja

Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme sinulle liikuntaedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisena osana kansainvälistä konsernia. Moderni toimistomme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, jonne on hyvät julkiset liikenneyhteydet.
Lisätietoja tehtävästä antaa elinkaaripalveluiden Yksikön Päällikkö Tommi Törmänen tommi.tormanen@lappset.com
 
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 8.10.2018 HRD Specialist Emma Sorjoselle osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Laittaisitko hakemukseen maininnan siitä, mistä sait tiedon avoimesta työpaikasta. Voit myös liittää hakemukseen videoesittelyn itsestäsi.

 

playcare_posa2_transparent.png
 
Luomme asiakkaillemme mielenrauhaa ja kustannussäästöjä asentamalla, tarkastamalla ja huoltamalla asiakkaidemme kaikki leikki- ja liikuntavälineet alan parhaalla ammattitaidolla.