PlayCare -huolto pidentää leikki- ja liikunta-alueen ikää

PlayCare-palvelut kattavat myymiemme tuotteiden lisäksi kaikkien valmistajien tuotteiden asennus-, tarkastus-, huolto- ja kunnostuspalvelut jatkaen tuotteiden elinkaarta ja käyttöikää.

Leikkialueen turvallisuus on monien osatekijöiden summa. Vaikka leikkialue olisi lapsille riittävän haastava, innostava ja virikkeellinen oppimisympäristö, pitää sen olla myös turvallinen. Sen vuoksi säännöllinen huolto kannattaa.

Liikuntapuistot ja niissä olevat välineet on hyvä pitää huollettuina, jotta alue säilyy turvallisena käyttää. PlayCare Huoltopalvelu huolehtii puolestasi myös liikunta-alueiden kunnosta.

[leikkikentän huolto], [leikkipaikan huolto], [liikuntakentän huolto]

[Leikkikentän huolto], [Leikkipaikan huolto], [liikuntakentän huolto]

PlayCare Huoltopalvelun sopimusasiakkaana saat:

  • Luotettavan kumppanin.

  • Pitkän tähtäimen suunnitelman yhteistyössä kanssasi.

  • Kustannussäästöjä.

  • Turvalliset ja pitkäikäiset leikki- ja liikunta-alueet.

  • Huolettomuuden alueen omistajana.

Varaosat kaikkiin leikki- ja liikuntapaikkavälineisiin valmistajasta riippumatta

PlayCaren kautta voit hankkia varaosat kaikkien leikkivälinevalmistajien tuotteisiin. Kauttamme voit tilata varaosat joko erikseen tai valmiiksi asennettuna. Netissä olevan varaosapalvelun kautta voit etsiä Lappsetin tuotteisiin sopivaa varaosaa tai pyytää varaosamyyjäämme auttamaan sopivan varaosan löytämisessä. Jos haluat hankkia tarvitsemasi varaosat itse, löydät kunkin valmistajan varaosahaun alla olevasta pudotusvalikosta.


13vuoden kokemuksella
13 153 asennettua tuotetta
399 360tehtyä työtuntia