Turva-alustalla on merkittävä vaikutus leikki- ja liikunta-alueen yleiseen viihtyisyyteen ja ennen kaikkea turvallisuuteen. 

Suuri osa leikki- ja liikunta-alueiden puutteellisesta turvallisuudesta johtuu turva-alustoista. Turva-alustan asianmukaisen hankinnan ja asennuksen ohella on hyvä muistaa, että säännöllisellä huollolla ja ylläpidolla voi pidentää alustan elinkaarta huomattavasti. 

Kun turva-alustan asennuksen hoitaa ammattitaitoinen tiimi, varmistut siitä, että se on tehty asianmukaisesti ja kestävästi. PlayCare asentaa kaiken tyyppiset alustaratkaisut leikki- ja liikuntapaikoille sekä tarjoaa huoltopalvelut koko alustan elinkaaren ajalle. 

Anchor ID: turva-alustaopas, Name: Turva-alustaopas

Turva-alustan korjaus vai vaihto?

Tiedätkö, mitkä seikat vaikuttavat siihen, että turva-alusta on vaihdettava? Entä, millon korjaus on oikea ratkaisu?

Lataa ilmainen opas täyttämällä oheinen lomake.

Anchor ID: tekonurmenasennus, Name: Tekonurmen asennus
Tekonurmen asennus

Tekonurmen asennus

Asiantunteva tiimi huolehtii, että työ tehdään laadukkaasti.

Tekonurmen asennus voi olla haastavaa, mikäli leikki- tai liikunta-alue sisältää tuotteita, joilla on eri putoamiskorkeudet. Tekonurmen alle asennettavan joustokerroksen paksuus riippuu suoraan välineen putoamiskorkeudesta ja sen koko, leikkivälineen turva-alueesta. Jouston alapuolinen kerros tulee tasata korkoon siten, että se mahdollistaa eripaksuisten joustolevyjen käytön. Kun kaikki vaiheet suoritetaan ammattitaidolla, tuloksena on turvallinen, tasainen ja kestävä alusta. 
Anchor ID: valettavanturvaalustanasennus, Name: Valettavan turva-alustan asennus

Valettavan turva-alustan asennus

Kokeneet ammattilaiset tekevät laadukkaan lopputuloksen.

Valettavan turva-alustan asennus on monivaiheinen prosessi, eikä siihen tulisi ryhtyä ilman minkäänlaista kokemusta. Leikki- tai liikunta-alueelle asennettava alusta voi sisältää useita eripaksuisia kohtia, jotka määräytyvät alueella olevien välineiden ja niiden putoamiskorkeuksien mukaan. Jotta lopputuloksena on turvallisesti ja kestävästi tehty alusta, suosittelemme alan ammattilaisten käyttöä. 
Valettavan turva-alustan asennus

13 153 asennettua tuotetta
28 675 Huollettua, asennettua ja Uuden Elämän saanutta leikki- ja liikunta-aluetta
399 360 tehtyä työtuntia