Anchor ID: hiili, Name:

Alustojen puhdistuspalvelu ensimmäisenä Suomessa!

PlayCaren Alustojen puhdistuspalvelu on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Puhdistamme likaantuneet, kuluneet ja vanhat tekonurmialustat sekä hiekka-, hake- ja sorapintaiset alustat. Puhdistuksen jälkeen erilaiset alustat ovat jälleen lähes uuden veroiset, turvanormien mukaiset, roskattomat ja mukavat käyttää.

Valmiita kohteita voit katsella täältä.


Turvahiekka

Irtomateriaalien puhdistus hiekka-, hake- ja sora-alustoilta

Leikki- ja liikunta-alueiden hiekka-, hake- ja sora-alustat puhdistetaan palauttaen niiden turvallisuustason ja iskunvaimennuskyvyn EN 1177 –normien mukaisesti. Puhdistusmenetelmä toimii myös mm. beach volley-kentillä, pituushyppypaikoilla ja uimarannoilla. Patentoitu menetelmä on ollut käytössä Euroopassa yli 35 vuotta, ja nyt se on PlayCaren alustojen puhdistuspalvelun kautta saatavissa ensimmäistä kertaa myös Suomessa.

 

Tiesitkö tätä?

Turvasoran puhdistaminen on ympäristölle 30 kertaa kevyempää kuin turvasoran vaihtaminen!
Alustan kunnostuksen vertailutaulukko

Näin puhdistus tehdään
Alusta puhdistetaan irtomateriaaleista, sekoitetaan, ilmataan ja pehmennetään koko turva-alustan syvyydeltä, jopa 40 cm:n saakka. Puhdistuksen yhteydessä poistamme roskat, kivet ja muut alustaan kuulumattomat irtomateriaalit. Siistimme tarvittaessa turva-alustan nurmirajaukset.

Turvasoran uusiminen on merkittävä kustannus, ja PlayCare tarjosi ensimmäisenä Suomessa uusimiselle kustannustehokkaan vaihtoehdon. Tulokset ovat olleet hyviä, ja puhdistettujen alustojen kunnossa verrattuna vanhoihin ja puhdistamattomiin alustoihin on ollut merkittävä ero: puhdistus toimii ainakin nopean aikataulun onnettomuuksia ehkäisevänä toimenpiteenä. Voin suositella alustojen puhdistuspalvelua kaikille julkisen puolen toimijoille, joiden vastuulla on suuri määrä vaihtelevan laatuisia turva-alustoja.

Julkisen sektorin asiakas

Tekonurmi

Tekonurmi kannattaa huoltaa viikottain kuivapuhdistuksella, johon kuuluu:

  • harjaus 
  • lehtien poisto
  • mahdollinen auraus
  • maalien huolto

Tekonurmen märkäpuhdistus syväpesee ja poistaa alustaan kuulumattomat roskat ja muut likaisuudet. Märkäpesu ei kuluta tekonurmea samalla tavalla kuin perinteinen kuivapuhdistus esimerkiksi harjaamalla. Tekonurmen märkäpesu voidaan tehdä säästä riippumatta, minkä vuoksi puhdistus voidaan suorittaa myös sadesäällä.

Märkäpesun avulla poistetaan tekonurmen nukkaan kiinnittynyt, kumi- ja hiekkarakeiden seassa oleva hienoaines. Kentästä tulee pehmeämpi, ja se saa takaisin vihreän värinsä. Vesisuihke puhdistaa alustaa nurmen pintaa syvemmältä ja palauttaa nurmen vedenläpäisykyvyn.

Varta vasten tekonurmikenttien puhdistukseen kehitetyllä filtterillä poistetaan likavedestä jopa 99,996 % mikromuoveista, sekä vähennetään radikaalisti luontoon päätyviä PAH-yhdisteitä ja metallihiukkasia.

Tilaa esite

Tilaa Alustojen puhdistuspalvelun esite jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Saat sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua tilauksesta viestin, josta pääset lataamaan esitteen. Huom! Jos sähköpostia ei kuulu, tarkistathan roskapostikansiosi. 

 

TÜVtestattu
EN 1176ja EN 1177 eurooppalaisten turvanormien mukainen
Luonnonmukainen vaihtoehto

HUOM!

Säännöllisesti puhdistetun alustan elinkaari on jopa kymmenen vuotta pidempi kuin puhdistamattoman.