31.5.2021

Vastuullisuus: Jatkamme puisten tuotteiden takuuaikaa viidellä vuodella 15 vuoteen

Flora range.jpg Puiset leikki- ja liikuntapaikkavälineet sekä puisto- ja kadunkalusteet kestävät sukupolvelta toiselle oikein huollettuina. Pidennämme puisten tuotteidemme takuuaikaa viidellä vuodella 10:stä 15 vuoteen 1. kesäkuuta 2021 alkaen. Päätöksellä tuemme kestävää kehitystä ja olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa luomassa askeleen parempaa huomista. Kuva on suositusta Flora-mallistostamme.

Kestävä kehitys on aina ollut lähellä sydäntämme, minkä vuoksi leikki- ja liikuntapaikkatuotteemme sekä puisto- ja kadunkalusteemme kestävät sukupolvelta toiselle. Entistä kestävämmän huomisen rakentamiseksi plemme päättäneet jatkaa puuosien takuuaikaa viidellä vuodella 10:sta vuodesta 15 vuoteen 1. kesäkuuta 2021 alkaen.

Takuuaikojen pidentyminen tukee tuotteiden jo entuudestaan pitkää elinkaarta entisestään, ja on jälleen yksi askel kohti parempaa huomista asiakkaillemme sekä ennen kaikkea myös kaikille miljoonille ihmisille, jotka leikkivät ja kuntoilevat toimittamissamme leikki- ja liikuntapuistoissa eri puolilla maailmaa. 15 vuoden takuuaika koskee puun suojauksella käsiteltyjä puisia tuotteita, jotka eivät ole maakosketuksessa, ja jotka ovat maakosketuksessa Euroopassa.

Asiakkaillemme takuuajan pidentyminen tarkoittaa, että voit entistä turvallisemmin hankkia ulkotiloihin tarvitsemasi tuotteet ja ratkaisut Lappsetilta kestävä kehitys huomioiden.

Rakennettujen ympäristöjen arkkitehdeille ja suunnittelijoille päätöksemme merkitsee mahdollisuutta suunnitella entistä ympäristöystävällisempiä, kestävämpiä ja ekologisia ratkaisuja erilaisiin kohteisiin.

Asiakaspalvelumme ja myyntitiimimme palvelevat sinua pitkäikäisten, kestävien ja turvallisten ulkoympäristöjen tiimoilta! 

Lisätietoja antaa: Design & Innovations -toiminnon johtaja Erkki Ikäheimo, etunimi.sukunimi@lappset.com