PlayCare webinaarit

Luodaan yhdessä kustannussäästöjä ja mielenrauhaa ympäristöä kunnioittaen

Järjestämämme webinaarit ovat suunniteltu sekä kaupunkien ja kuntien että kiinteistöosakeyhtiöiden edustajille, joiden vastuulla ovat leikki- ja liikuntapaikkojen huolto- ja ylläpitotoiminta. 

Tilaa webinaarinauhoitteet sähköpostiisi alla.

Tilaathan uutiskirjeen sivun alalaidasta, näin saat ensimmäisenä tiedon tulevista virtuaalitapahtumista. 

Leikkipaikan tarkastus

Anchor ID: ue, Name: Nauhoite - Uusi Elämä
Uusi Elämä - puiston elinkaaren jatkaminen

Nauhoite: Uusi Elämä - puiston elinkaaren jatkaminen

Webinaarissa keskitytään puistojen elinkaaren jatkamiseen ja siihen, mitä se tarkoittaa taloudellisesta näkökulmasta. Tarkastelemme erilaisia vaihtoehtoja Uuden Elämän antamiselle puistoissa ja minkälaisia eri tasoja uudistuksilla voi olla. Käymme aihetta läpi esimerkein.

Webinaari on suunnattu erityisesti julkisista leikki- ja liikuntapaikoista vastaaville henkilöille. Sisältö on hyödyllinen kuitenkin kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet ulkotilojen kunnostuksesta tai vastuussa toimenpiteiden suunnittelusta.

Asiantuntijat

Kimmo Laitinen | Kimmo toimii PlayCaren työpäällikkönä vastuualueinaan Uusi Elämä -palvelu sekä valettavan turva-alustan asennustyöt. Hän vastaa Uusi Elämä -palvelun kehityksestä ja työn johtamisesta vankalla ammattitaidolla.  

Jens Lindgren | Jens toimii PlayCaren myyntipäällikkönä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus niin leikki- ja liikuntapaikkojen tarkastus- ja huoltotoiminnasta kuin leikki- ja liikuntavälineiden myyntityöstä laajoille asiakasryhmille. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä. Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.  
Anchor ID: nauhoitteet, Name: Nauhoite - Pitkän tähtäimen suunnittelu
Pitkän tähtäimen suunnittelu (PTS)

Nauhoite: Pitkän tähtäimen suunnittelu

Webinaarissa keskitytään pitkän tähtäimen suunnitteluun leikki- ja liikuntapaikkojen kontekstissa. Mitä se tarkoittaa, miksi sitä tehdään ja mitä dataa suunnittelu vaatii? Kerromme mitä hyötyjä erityisesti tahot, jotka hallinnoivat yli 50 leikki- ja liikuntapuistoa saavat PTS:sta ja minkälaiset työkalut helpottavat prosessia.

Webinaari on suunniteltu erityisesti kiinteistöosakeyhtiöiden edustajille, joiden vastuulla on kymmenien leikkialueiden huolto- ja ylläpito. Sisältö on kuitenkin hyödyllinen myös julkisten puistojen ylläpidosta vastaaville henkilöille. 

Asiantuntijat

Kari Yli-Muilu | Kari on koulutukseltaan hortonomi (AMK) ja toimii PlayCaren asiakkuuspäällikkönä. Hänellä on useiden vuosien kokemus leikkipaikkojen tarkastuksista sekä huoltotoiminnasta, pitkän tähtäimen suunnittelusta ja erityisesti huoltotoimenpiteiden priorisoinnista, kun kyseessä on useita kymmeniä leikkipaikkoja hallinoiva toimija. 

Jens Lindgren | Jens toimii PlayCaren myyntipäällikkönä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus niin leikki- ja liikuntapaikkojen tarkastus- ja huoltotoiminnasta kuin leikki- ja liikuntavälineiden myyntityöstä laajoille asiakasryhmille.

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä. Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.