PlayCare Vuositarkastus huolehtii, että leikkivälineet ja turva-alustat ovat sekä turvallisia että teknisesti kunnossa täyttäen voimassa olevat turvastandardit. Annamme myös leikkialueen toimenpidesuunnitelman kustannusarvioineen. Saat käyttöösi huoltoraporttipalvelun, jonka kautta näet raportit, johon kirjaamme kiireellisyysjärjestyksessä kaikki leikkialueella
havaitut puutteet, viat ja huoltotoimenpiteitä vaativat asiat. Raportin perusteella voit päättää huollosta ja korjauksista sekä tehdä ne helposti itse tai tilata toimenpiteet PlayCare-palvelustamme.

Leikkipaikan turvamääräykset

Miksi tilata vuositarkastus?

Vuosittain tehtävässä tarkastuksessa saadaan selville leikkikenttävälineiden turvallisuuden kokonaistaso, tekninen kunto ja EN-turvanormien mukaisuus. Vuotuinen tarkastus saattaa vaatia tiettyjen osien esiin kaivamista tai jopa purkamista. Vuositarkastusasiakkaanamme saat tunnukset nettipohjaiseen huoltoraporttiin, josta voit helposti katsoa ehdotetut toimenpiteet, tehdyt korjaukset ja muutokset kohteittain. Vuotuinen tarkastus säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.


Vuositarkastusasiakkaana saat:

  • arvion välineiden ja turva-alustan kunnosta sekä selvityksen normien mukaisuudesta
  • selvityksen puisten rakenneosien mahdollisesta lahoamisesta
  • selvityksen metalliosien ruostumisesta
  • selvityksen välineiden maalaustarpeesta
  • korjausten tai osien vaihdon jälkeisten turvallisuustason muutosten päivitykset
  • pitkän tähtäimen suunnitelman korjaus- ja modernisoimisehdotuksineen sekä kustannusarvioineen
  • tunnukset nettipohjaiseen huoltoraporttijärjestelmäämme.
Leikkipaikan turvamääräykset

Kaikki huoltoraportit saatavilla netissä

Vuositarkastusten raportteja ei tarvitse itse tallentaa mihinkään, koska ne ovat aina saatavilla PlayCaren huoltoraporttipalvelussa netissä. Sinne kerätään puolestasi leikki- ja liikunta-alueiden tiedot yhteen paikkaan.
41 005 tehtyä tarkastusta
142 034 tarkastuksen yhteydessä raportoitua turvastandardien vastaisuutta
399 360 tehtyä työtuntia